Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

chat
Latest topics
» Typesetting Tutorial #2
by Anonymous98 Sat Sep 16, 2017 1:11 pm

» ZealouZ - Typesetter test
by fantaz Fri Aug 11, 2017 5:25 pm

» narukami54 - Translator Test
by fantaz Sun Jul 30, 2017 6:24 pm

» KojiMichi - Typesetter Test
by fantaz Wed Jul 26, 2017 6:23 pm

» Salam Kenal
by Onlymeneko Mon Jul 03, 2017 10:41 pm

» Hallo semuanya!!! newbie here.
by Onlymeneko Mon Jul 03, 2017 8:49 pm

» onlymeneko - Translator test
by Onlymeneko Sat Jul 01, 2017 7:36 pm

» Tebak Kutipan Film
by Onlymeneko Sun Jun 25, 2017 9:43 pm

» Alphabet Game Part 10
by Onlymeneko Sun Jun 25, 2017 9:22 am

» [GAME] Films
by Onlymeneko Sat Jun 24, 2017 11:40 pm

Affiliates
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 26 on Sat Feb 25, 2017 4:25 pm

[Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Panda-san on Fri Apr 13, 2012 7:40 pm

ya ampun saya disamain sama jidat ikat ;-;

cintaku padamua seperti tan 90°, tak terhingga sepanjang masa. fufufu
avatar
Panda-san
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 10477
Join date : 2010-09-05
Age : 22
Location : Just howling in the shadows

View user profile

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by vinaru on Fri Apr 20, 2012 11:37 am

Onion Head Emoticons mimpi apa semalem ditembak pake rumus

kamu itu bagaikan maling, selalu dipanggil dan dikejar-kejar Onion Head Emoticons
avatar
vinaru
Senior Agent
Senior Agent

Posts : 474
Join date : 2011-12-16
Age : 21
Location : In my laptop
Job/hobbies : Read manga

View user profile

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Michalv on Sun Jun 03, 2012 6:31 pm

Dipanggil ama dikejar pak polisi? WTF

Kamu itu kayak uas mat dhe, gak bisa lepas2 dari pandanganku
#gombalangagal
avatar
Michalv
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 13498
Join date : 2010-09-04
Age : 22

View user profile http://michrawr.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by shi on Fri Aug 24, 2012 12:05 am

emang mukaku kek kertas lecek

Dear, kamu tau gk knapa rusuk ak ilang satu?

Soalnya ama Tuhan disiapin bt kamu
avatar
shi
Senior Agent
Senior Agent

Posts : 351
Join date : 2012-04-26
Job/hobbies : none.

View user profile

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Michalv on Mon Apr 22, 2013 12:33 am



Woah udah senen toh? Aku suka hari senen soale selalu nemenin kamu ;;D
avatar
Michalv
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 13498
Join date : 2010-09-04
Age : 22

View user profile http://michrawr.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Panda-san on Wed Apr 24, 2013 11:55 am

maksa banget deh _(:3 」∠)_

mau ga kamu melahirkan anakku?
(lol nyontek dari buku bljr bahasa jepang yang pernah saya liat di gramed *shot*)
avatar
Panda-san
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 10477
Join date : 2010-09-05
Age : 22
Location : Just howling in the shadows

View user profile

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Anna-Mary on Wed Apr 24, 2013 12:09 pm

nooo saya bukan lesbi
[the people who made that books is seriously insane..... what kind of expression is that? lol]


Nggak ada yang bisa mengalihkan perhatianku darimu, sayang~~

_________________
"Someday, somewhere, anytime, in any place--
--take me to the nowhere land."

(MAYBE) NO LONGER ON HIATUS

avatar
Anna-Mary
The Raging Dragon of the East
The Raging Dragon of the East

Posts : 7347
Join date : 2010-09-07
Age : 22
Location : In my DreamLand
Job/hobbies : Translator and typesetter

View user profile http://www.phantasma-world.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Panda-san on Wed Apr 24, 2013 12:53 pm

(ada di bagian cara melamar ato apa gitu, lupa :x)
aku memang pusat perhatian

do you believe in love at first sight? Or should I walk by again? Onion Head Emoticons
avatar
Panda-san
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 10477
Join date : 2010-09-05
Age : 22
Location : Just howling in the shadows

View user profile

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Michalv on Thu Apr 25, 2013 8:24 am

Yah cuma pas pandangan pertama doank, pandangan ke-2 dst udah gk Onion Head Emoticons

Mau tau gk apa yg bikin aku hidup teruuuus? Keberadaanmu tepat di sampingku Onion Head Emoticons

#gagal
avatar
Michalv
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 13498
Join date : 2010-09-04
Age : 22

View user profile http://michrawr.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: [Game] tolak yang atas rayu yang bawah

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum